JOBBA HOS OSS

Brunnsborrare

Västsvensk Brunnsborrning är ett företag som jobbar i vatten- och energiförsörjningsbranschen. Våra uppdragsgivare är privatpersoner och VVS-bolag. Företaget omsätter ca 10 miljoner och har som mål att växa ytterligare. Vi har idag två riggar i drift.

Företaget ingår i Naijföretagen som omsätter ca 330 miljoner. Koncernen har ca 100 anställda och består av fem systerbolag – Västsvensk Brunnsborrning, NaijBygg, NaijBetong, NaijTeknik och NaijFast.

Som brunnsborrare jobbar du alltid utomhus oavsett väder och i jobbet ingår det en del tunga lyft. Det är maskinen som gör jobbet och i dina arbetsuppgifter ingår att se till att maskinen alltid snurrar på. Du arbetar på nya platser nästan varje dag och är ständigt i rörelse. Man färdigställer dagens uppdrag innan du avslutar så övertid är inte ovanligt. Borrmetoden är DTH-borrning.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet av brunnsborrning, är driven och praktiskt lagd. Du har hög arbetsmoral och god fysik. Förutom din kompetens värdesätter vi dina personliga egenskaper. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt och gillar att ta egna beslut. Du har god struktur i ditt arbete och ha god förmåga att prioritera och samarbeta.

Du har CE-körkort och goda svetskunskaper.

Vill du veta mer om tjänsten ring Ola Ekery, tel. 070-541 96 20

Välkommen med din ansökan via mail till Britt Stenberg, britt@naijbygg.se, tel. 070-345 46 18.

[contact-form-7 id="107" title="Offertformulär"]

Ring oss


070-54 19 620